onsdag 23. september 2009

Velkommen til blogge Bertha15.august-08 åpnet Berthas Oldebarn på Sletten Shoppingsenter. Et år senere syns vi det er på tide å vise oss fram på nett også. Berthas Oldebarn er en spennende butikk som selger de lekreste klær til mor og barn. Hos oss kan du også finne det lille ekstra til barnerommet, den helt spesielle gave til en liten prins eller prinsesse, eller kanskje bare noe stilig til huset?
GreenGate, Rice, Tolix, Stella Nova, Rutzou, Cahtrine Hammel, Petit Bateau, Finger in The Nose , Poppy Rose, Scotch & Soda og Chill Norway er bare noen av våre mange flotte leverandører.

Vi håper at du vil følge med oss på bloggen videre. Bor du i Bergen må du slenge på deg skoene, og stikke innom til oss.
I disse dager bugner butikken av spennende nyheter.
Vi blir veldig glad om du legger igjen en hilsen, og tusen takk for at du stakk innom:)
Hilsen Hildegunn, Anne Birthe, Marianne og Hege2 kommentarer:

  1. Så spennende med nyåpnet blogg- jeg skal følge den! Og så kunne jeg ønske at jeg bodde i nærheten av butikken, men dessverre....Veldig koselig hvis du legger ut flere bilder fra butikken.

    Dina

    SvarSlett
  2. Jøss, dette har ikke jeg fått med meg før i dag.. Kjempekjekt med blogg, jeg har bladd meg bakover gjennom alle innleggene nå.

    Vi ses!

    SvarSlett