mandag 28. september 2009

I tilbudskurvenNå har vi femti prosent avslag på alle lilla/lavendelfargede puter fra GreenGate. Løp og kjøp!

5 kommentarer:

 1. Perfekte puter både til
  *Påske (lilla)
  *Advent (lilla)
  og *Sommer ( lavendel )
  Siden jeg har utviklet en GreenGate palett bestående av lys turkis og rød blir det ikke noen supertilbudskjøp i dag. Må samtidig si at jeg så den lilla polkadottkannen i Rett Hjem her forleden. Å hildrane du så flott den var... Da ble det plutselig veldig fristende å utvide paletten ørlitte granne. Mot lilla altså:) Men jeg holder stand!

  Gleder meg likevel til å se lilla polkadottkanne in REAL LIFE i butikken...Bare for å se hva jeg går glipp av. Ha en fin fin dag ellers jenter. I regnet;)

  SvarSlett
 2. oi oi, lekkert!! skulle gjerne vært en tur innom denne butikken kjenner jeg.:)

  Men Emmeline, LILLA POLKADOT??? her er det virkelig noe som har gått meg hus forbi altså, svæææært skjeldet det skjer når det gjelder GG altså..hihi...:)

  Anette

  SvarSlett
 3. Stemmer for et innlegg med lilla polkadottkanne. Men den kommer ikke fra GreenGate Anette...Den kommer fra RICE ??? tror jeg. OG den er GIGANTISK:) Iallefall så den gigantisk ut på bildet i bladet...Vil se mer!!!

  SvarSlett
 4. Gratulerer så masse med ny blogg! Nå er det noen uker siden jeg var innom butikken din.. som vanlig var det Green Gate samlingen som ble utvidet! Stikker nok snart innom igjen, alltid like koselig!
  Ha en fin uke!
  Hilde

  SvarSlett
 5. Emmeline du har helt rett! Muggen kommer fra Rice og er snart på plass i din nærbutikk! He he

  SvarSlett