søndag 11. oktober 2009

LOVE IKEA!Jeg bare elsker lysekronen fra Ikea, som jeg fikk av min søster da hytten var ny. Til jul blir den pyntet med pepperkaker, i påsken henger det malte påskeegg i den & nå er det LOVE, LIVE & LAUGH som er budskapet.
Hadde store planer om å vise dere litt "rundt" på hytten. Har dessverre glemt kabelen til kamera........Så da får disse bildene tatt med min mobil duge.
Husk å sette deigen før du legger deg! Drøm søtt!


3 kommentarer:

 1. Sååååå fint og KOSELIG:) Syns det er en super ide at vi får se litt mer av hytten. Både Gitte Brandt og Tolix er med sammen med Ikea lysekronen jo...Det er rett og slett en helt perfekt blanding:) Supert!

  Så kjekt at dere koser dere på hytten:) Her skal søndagen gå med til å se på bil. JIPPI! Endelig har min bedre halvdel skjønt mine argumenter...
  At vi snart har to barn som skal ta lappen som ikke kan øvekjøre med dyr bil og automatgir... At jeg trenger egen bil for å dra på treningsleir...
  At egen bil vil være en hjelp for hele familien;) Litt av noen argumenter men han har heldigvis hørt etter. Så her står jubelen i taket!! KOS dere med hyttelivet. Gleder meg til flere bilder:)

  SvarSlett
 2. Utrolig flott blogg du har fått!!! I tillegg er du superflink og oppdatere:) Silje

  SvarSlett
 3. Herlig rom
  lykkelige
  vakre barn!

  Denne bloggen
  var superfin,
  jeg kommer gjerne
  tilbake!

  Klem klem

  SvarSlett