mandag 12. oktober 2009

Guttas rom!


På hytten deler guttene rom, det synes de er helt topp. Mye tid går med til å øve til kveldens konsert....Det er et fast rituale når vi er her at Filip & Felix blir til Kiss, og "I was made for loving you baby" jomer ut av høytalerne.


Bøker er så flotte at de må stå fremme. Vi skifter utvalget innimellom. Til jul er det kun julebøker på den fine listen fra Bruka.


Lekedyrene bor på hytten. Felix gleder seg alltid til å leke med dem igjen. Synes det er lurt at vi har noe fast på hytten, da blir det mer stas .


Green Gate gjør seg også på gutte rom. De to siste sesongene har de ikke hatt guttekolleksjon. Etter mye pågang fra kunder håper jeg virkelig at de tøffe gutte Quiltene er tilbake i sortimentet til våren.

6 kommentarer:

 1. Det sengeteppet var helt nydelig :) Selger du det? og hva koster det??

  SvarSlett
 2. Så fine bilder fra gutterommet!!
  Det sengeteppet er utrolig fint!

  SvarSlett
 3. Hei kjære Hege,
  verdens søteste butikkdame!
  Tuuusen takk for en kjempekoselig prat i dag! Det er alltid så hyggelig å snakke med deg! Du oser energi og er alltid så glad!
  Veldig kjekt å treffe Anne H som også var innom.. Stkkers - jeg håper hun fikk noe ut av intervjuet med deg.. at ikke vi to skravlebøttene forvirret henne helt! hahahaha

  Og så til dagens innlegg :
  WOW!! Så gjennomført og stilig gutterom ;o)
  Hvite gulv, sukk!! Jeg er SÅ misunnelig!
  Det kommer jeg aldri til å klare å trumfe igjennom her i huset... "over mitt lik".. sier G om hvite gulv! Jaja, kan jo hende jeg blir tidlig enke da, vet du.. mohahahaha..
  (Ps : Tuller selvfølgelig ;o)
  Og, du - bildekvaliteten var bra den!!

  Vi snakkes snart igjen, nå gleder jeg meg til å gi en av bloggerene den fine gaven jeg kjøpte hos deg...

  God klem til deg. J.

  SvarSlett
 4. Så fint gutterom!! La straks merke til elghode-trofeet, jeg er på utkikk etter noe sånt, eller mønster til å lage.. hvor har du fått tak i elgen?

  SvarSlett
 5. Hei Hege.
  Håper den søte ekspeditøren din fortalte om meg. Elsker støvlene og venter bare på regn! Se inne hos meg, jeg er SÅ fornøyd!

  Smil fra L

  SvarSlett
 6. HEI
  Oppdaget bloggen din forrige uke og nå er jeg fast leser. Utrolig flotte barnerom!!!! Butikken din ser utrolig flott ut, synd det er alt for langt unna - ellers hadde jeg kommet innom ofte. Gleder meg til å følge bloggen din. Stor stas med interiørbiledet!! Takk for at du inspirerer!! Kristine

  SvarSlett