tirsdag 20. oktober 2009

Velkommen tilbake!


Siden vi startet med blogg har vi fått mange nye kunder hos Berthas Oldebarn. Fantastisk gøy at dere besøker oss i butikken også. Er helt imponert over hvor mange som har egen blogg, eller følger med i bloggverden hver dag. En kunde fortalte meg at mannen hadde satt foten ned da hun tok med seg pcén når hun skulle legge seg." Vi er en for mye i dette ekteskapet når du lar Emmeline dele seng med oss...." Noen som kjenner seg igjen?

6 kommentarer:

 1. Å herligheten.... Emmeline som ikke tar med seg datamaskinen i egen seng engang... Seng er seng, data er data (ellers blir det så som så med soving)

  Er helt enig i at det er KJEKT med denne bloggen. Veldig koselig blogg forøvrig. Mye hverdagshygge kjekke bilder og små anekdoter. Det liker vi:)
  Du må ha en fin dag i butikken. Kos deg. Her trimmes det for harde livet i en slags vannvittig innspurt;)TUDELU!

  SvarSlett
 2. Ha Ha, då går det for langt spør du meg :) Men kjempemoro at så mange oppdager blogginga. Hugsar du for hundre år sidan då eg ga deg bloggadressa mi? Då var det ikkje mange bloggar gitt. Ha ein super dag. Gledar meg til neste kjekke innlegg frå deg :)

  SvarSlett
 3. Enig!!

  Flotte parker vi har rundt oss... :o)

  Klem J.

  SvarSlett
 4. He he! Blir nok noen minutter for dagen på blogger ja! Men heldigvis er min stasjonære Mac for stor til å dra med i sengen.. Du skal likevel ikke se bort fra at jeg hadde tatt med pc i sengen dersom den var litt mindre..
  Klem H

  SvarSlett
 5. Hei!
  So fin blogg du har og kjempeflink e du te å bruka den. Ska te byn i moro, e redd eg må innom te dåke då!!!
  Ja da ordna seg med Allan, gler oss til stolane kjem :-)
  Ha ein fin dag, snakkast og klem

  SvarSlett
 6. Hihihi, var godt fornøyd med handelen og praten angående bloggehygge til sengs... Hilsen R

  SvarSlett