tirsdag 29. juni 2010

LondonFor noen uker siden var Filip & jeg i London. Vi hadde det helt topp! Det kan virkelig anbefales å reise med kun et barn! Da får en bedre tid til å prate og bli oppdatert på hva som foregår i hodet til den håpefulle! Vi planlegger en ny tur snart....8 kommentarer:

 1. Så koselig og så skjønn han er!

  Ha en fin kveld:)

  Klem Tonje

  SvarSlett
 2. Jeg skal gjøre det samme neste måned med min datter på 9. Hvor har dere vært i London og hva kan du anbefale som aktiviteter ? Vi skal være der i 4 døgn.

  SvarSlett
 3. Vi har også gjort det - når gutta har begynt i 2.klasse har de fått ta med seg en voksen og reist til London. Jeg har vært med eldstemann, mannen dro med nr. 2, og til høsten er det tredjemann som skal på tur.
  Flotte bilder!

  SvarSlett
 4. Dette høres bare så koselig ut! Tipper det er
  topp for både mamsen og Filip:)

  Så fint du har fått det her på bloggen:))
  Jeg er i bloggdvale, haha..
  Håper jeg får til en tur på Berthas før ferien vår:))

  Klem!

  SvarSlett
 5. Hei Frosken! Filip hadde noen ting på ønskelisten, London Eye (Kjøp billetter på forhånd), Duck Tour( sightseeing både på land og på elven), kjøre med buss & cab. Vi så Lion King, kan virkelig anbefales. Filip likte seg bedre i Chelsea, Kings Road enn Oxford & Regent Street (Syntes det var for mye styr..) Rainforest Cafe er et artig stopp! Is i Hydepark...Cup cakes hos Humming Bird Bakery, Makroner hos Laduree på Harrods, High Tea på Ritz..Bare vandre runt å titte!!! God tur! Det kommer til å bli topp!!

  SvarSlett
 6. så kjekt med londontur og ordentleg kvalitetstid! :O)

  Må berre sei at den kjolen du har på deg på det øverste bilete er SÅ nydeleg, står på ønskelista. Såg den i butikken din ein gong eg var innom :O)

  God fredagskveld til deg!

  SvarSlett
 7. Hei!

  Har dere de lunsjboksene fra Rice?

  Klem Tonje

  SvarSlett
 8. Åhh vad härligt det låter....Och vad mysigt att åka med sonen. Har bott i London och det är ju å mysigt/ Ha det gott Kramkram Anne

  SvarSlett