søndag 28. mars 2010

God påske!


Hermine & Felix satser på sol i påsken! De har sikret seg de super kule pilot brillene fra Tiny Doe. Perfekt for fjell, sjø & by påske!


Det har vært stille på bloggen. det skyldes at vi har hatt det enormt travelt i butikken. Nye varer ankommer hver dag. Så for oss er det julaften & bursdag på samme tid. Paller fra Rice & House Doctor er pakket ut. Green Gate & PIP studio kommer nå i uken....Babushka sine nyeste kjoler er på plass, kanon fine! Kom innom & se selv!


søndag 21. mars 2010

How to kiss.......



How to kiss a frog, to søte, svenske søstre som lager de skjønneste kjoler til små prinsesser. Hermine sin kjole er bare en av alle de lekre modellene du finner i butikken nå. Hos Berthas er våren på plass. Velkommen skal du være!


mandag 15. mars 2010

Sukkertøy!



I dag fikk vi besøk av Hermine i butikken, mens vi pakket opp vårens eyecandy fra Tiny Doe. Hun fant sin favoritt, rosa regnkåpe med glitter, snakk om sukkertøy! Vår lille gjest nektet å gå uten den rosa kåpen......Så nå kan det bare øse ned!

søndag 14. mars 2010

Iherdig.....


Hermine elsker å bake. Hun skal gjøre alt selv og som dere ser helst i underbuksen...


Storebror Felix får aller nødigst slippe til. Etter et par boller er han fornøyd, mens lillesøster forsetter iherdig med å trille boller. Påskeharene fra Babuskha er tilskuere, mon tro om det ikke blir en bolle på dem også...


Dette er knall gøy! Jo mere mel rundt omkring, jo morsommere er det!


Det beste av alt, smaken av egen bolle! Ønsker dere alle en deilig uke!


torsdag 11. mars 2010

Kommer hoppende.......


Det er mangen som venter på denne karen. Han kommer snart hoppende sammen med hele slekten. Beregnet ankomst Berthas Oldebarn slutten av mars.


De super skjønne Babushka teppene er på plass i butikken igjen.



tirsdag 9. mars 2010

Bobler over!!!


Marianne har julaftenstemning i butikken idag. Nye varer strømmer på, så hun bobler over på telefonen; Becksøndergaard har levert nye stjernesjal, de er fantastisk flotte!!! Day Home sine super lekre påske egg er på plass!! Nye sko fra PomPom til små prinser & prinsesser, pakket i de skjønneste esker! "Herlighet Hege, vi har bestilt alt for lite. Jeg selger jo ut alt"
Bildene er fra vårt innkjøp hos Day Home, lekkert ikke sant?


søndag 7. mars 2010

Søndag blues!


Vi har hatt noen supre dager på hytten. Fantastisk med all snøen, ungene har laget "bobbane" & snøhule. Kanon gøy for små & store!


Ønsker dere alle en ny flott uke!


torsdag 4. mars 2010

Avblåst!


Da er bloggtørken avblåst. Flere av dere har vært bekymret for bloggen. "Hva skjer med bloggen, er den lagt død?" Utrolig kjekt at dere bryr dere, det gir masse energi til å forsette.Vi har hatt det ufattelig travelt i det siste, har vært på innkjøp av alle høstens godbiter, fått masse flotte vårvarer & fått to nye kjekke jenter i butikken! Er det rart vi bare går rundt å smiler?


Det bugner av lekre kjoler & jentedill....De tøffe gutta har også masse de kan putte på ønskelisten....


Alle vi som elsker Green Gate, kan boltre oss i vårens nyheter.....


Til alle dere flotte jenter har vi fått inn masse lekre klær & sko


Skjønne Kristin treffer du også på Berthas Oldebarn. Velkommen!