søndag 31. januar 2010

Chill & Prinsessefin!


Endelig er våren på plass hos Berthas Oldebarn! Den kom med de nye vår fargene til Cill Norway. Deilige farger som får en til å drømme om sol & sommer....


Hermine vil ikke vente på sommeren.....Hun flyttet inn i kjolen med det samme. I tillegg til denne fargen har vi også fått peach, knallfin!


Den super søte klemmen er fra Prinsessefin. Kjersti Hovset fra Trondheim lager kjempe fine & gode klemmer som holder i håret om du har mye eller lite hår....Perfekt for små prinsesser! Så er hun jo også hoffleverandør...



Hermine synes det er mye kjekkere å danse enn å bli tatt bilde av...



mandag 25. januar 2010

Firenze!



Her er grunnen til at det har vært stille på bloggen i det siste, vakre Firenze! Vi har vært på innkjøp av 2010 høst/vinter barneklær. Det kommer ENORMT mye flott, kan nesten ikke vente...Det var travle dager på messen, men heldigvis ble det litt tid til å oppleve byen.


Å for en fantastisk by! Våren var på besøk, herlig for oss fra kalde nord.



Som alltid i Italia, deilig mat....Vi hadde en super hyggelig kveld med Vibeke & Sofia fra Zimba og Nina & Frode fra Lilla Gorilla. Veldig koselig å møte andre i bransjen!




søndag 17. januar 2010

En deilig dag!



God morgen søndag! Nok en dag våkner vi til deilig vintervær, det er så utrolig deilig med snø...Synes januar har vært en fantastisk lys måned. Alt blir så mye lettere når regnet ikke bøtter ned.
Felix har "ryddet" seg selv opp i lekekurven fra Rice.



Hello Kitty holder fremdeles stand som en av favorittene. Hermine leker på rommet sitt på hytten. Hun er veldig stolt over at hun har eget rom. Hjemme deler hun med storebror, men snart er samboertilværelsen deres slutt.....


Storebror Filip elsker å kose seg......




lørdag 16. januar 2010

God helg!


Så er det helg igjen! Hermine elsker å tusle rundt i pyjamasen, gjerne med solbriller og annen staffasje. For tiden er det Pippi som gjelder. Vi må lese "en gang til" veldig mange ganger og Pippi sangen synges både seint og tidlig.


Guttene sover fremdeles, så lillesøster nyter freden og oppmerksomheten. Litt stas å bli fotografert.
Ønsker dere alle en deilig helg!



torsdag 14. januar 2010

Comeback!


Barbafamilien er tilbake. Dersom du er oppvokst på 70 tallet har du garantert stiftet bekjentskap med Barbaflink, Barbabok, Barbazoo, Barbagod, Barbalala, Barbafin, Barbasterk, Barbamamma & sist, men ikke minst Barbapappa. Den rosa pappaen som er oppkalt etter sukkerspinn....På Berthas Oldebarn har vi hele familien & den fantastiske eneboligen!


tirsdag 12. januar 2010

Hytteliv!




Kjære alle blogg venner. Setter utrolig stor pris på alle dere som titter innom her på bloggen og alle koselige kommentarer fra dere, tusen takk! Det gir masse energi! Har ikke vært noe flink til å "besøke" dere i det siste, lover å komme sterkt tilbake!


Leieboerne har flyttet sydover....



Skiltet minner meg på at vi går mot lysere tider...



Guttene tenker ikke på lysere tider, de nyter snøen!




søndag 10. januar 2010

Lat søndag!


Søndag er en deilig dag. Vi kan ligge og slumre litt ekstra, gå i nattkjolen halve dagen, eller hele for den slags skyld....Utsikten fra soverommet vårt i morges var klar, her må vi ut og nyte vinteren.


Stråhatten & sommerkjolen får henge i fred, mens den deilige pelsvesten fra Stella Nova får bli med ut .....


Om søndagen får vi tid til å re opp sengen også. Slik ser det ut på hyttesoverommet vårt....,ihvertfall i noen minutter før tre viltre unger har putekrig.




mandag 4. januar 2010

Ekstrahjelp!



Vi trenger en ekstrahjelp i butikken, med arbeidstid ettermiddag, lørdag og ferier. Ser etter deg som er spesielt interessert i klær & interiør. Du må ha godt humør og være glad i mennesker. Det er en fordel om du har jobbet i butikk før, men ingen nødvendighet. Ta kontakt i butikken mellom kl 10-16.30. Ser frem til å møte deg!



søndag 3. januar 2010

Salg!

  • Salg starter hos Berthas Oldebarn i morgen , mandag 4 januar! Det blir mange gode tilbud! 50% på Green Gate & Day Home puter & pledd. 30-50 % på klær, sko, belter & vesker til dame & barn. Du vil også finne flere andre "godbiter", første mann til mølla...... Velkommen!